CovermyiPhones handelsbetingelser

Fortrydelsesret/returnering:

CovermyiPhone.dk giver 14-dages fuld returret ved køb af et produkt fra vores webshop. Dette kræver at varen er returneret i ubrudt emballage og i samme stand, som ved leveringen. Fragt ved returnering afholdes af køberen.

Du bedes reklamere straks, hvis varen beskadiges eller bortkommer under levering. Kontakt os venligst på support@covermyiPhone.dk

Reklamationsret:

CovermyiPhone.dk giver, som oplyst i købeloven, 24 måneders reklamationsret efter modtagelsesdato. Reklamationsretten giver dig mulighed for at få varen repareret, ombyttet, afslag i pris eller hele købssummen tilbagebetalt, afhængig af din specifikke situation. Reklamationsretten dækker dog ikke, hvis skaden er selvforskyldt eller skyldes slidtage. Alle udgifter kunden måtte have til returnering af den defekte vare, afholdes af køberen.

Generel info:

Du vil som køber altid få tilsendt faktura og ordrebekræftelse efter et køb på vores hjemmeside. Alle priser er opgivet inklusiv moms. Alle priser på siden er dagspriser, og CovermyiPhone.dk forbeholder retten til at ændre pris og andre relevante forhold. CovermyiPhone.dk forbeholder sig retten til at opdatere og ændre de betingelser og regler som er gældende på CovermyiPhone.dk. Alle fragt og forsendelsesomkostninger afholdes af køberen. Alle købsaftaler er på dansk, og i henhold til dansk lovgivning. Når CovermyiPhone.dk registrerer dit køb vil der blive tilsendt en ordrebekræftelse.

Vi tager forbehold for prisfejl, trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.